BUNE MANIERE

                              LA RESTAURANT

     
 LA UN LOCAL BUN NE ASTEPTAM SA FIE AGLOMERATIE , DE ACEEA E BINE


 SA FACI REZERVARILE DIN TIMP
.
TINUTA VA FI ELEGANTA SAU CEL PUTIN INGRIJITA(DAR NU IN TRICOU SAU



BLUGI!) DEPINDE DE CATEGORIA RESTAURANTULUI,DE ORA DE NATURA
 EVENIMENTULUI.


BARBATUL ESTE CEL CARE INTRA PRIMUL IN RESTAURANT PENTRU A FERI

FEMEIA DE SOCUL PRIVIRILOR CURIOSILOR DIN LOCAL. TOT EL ESTE SI CEL
 CARE CAUTA O MASA LIBERA

LA MASA SE ASAZA INTAI FEMEIA PE LOCUL PE CARE IL DORESTE.DACA LA


 MASA PARTICIPA SI PERSOANE MAI IN VASTA ,LOCURILE CELE MAI BUNE


 APARTIN ACESTORA


                                PE STRADA


Tinuta in mers pasi normali capul sus miscari stapanite ale 


tuturor partilor corpului. Omul manierat nu tine niciodata 


mainile in buzunare. si nici nu mesteca guma. 


                  
                         IN TIMPUL LIBER 


Iesire in natura nu inseamna a te purta ,,ca in codru". 


Comportarea civilizata in aer liber inseamna pe scurt evitarea 


exceselor (strigate cuvinte si expresii necuviincioase 


degradarea spatiilor verzi etc)respect si amabilitate intre 


co-participantidestindere si buna dispozitie.